Wat is Acces en wat kan het voor mij betekenen?

Acces biedt een aantal "tools", technieken en processen die zijn ontworpen om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen.

Afhankelijk van jouw hulpvraag pas ik de technieken toe die jou kan helpen.

Bars om vastzittende overtuigingen rondom diverse thema's los te kunnen laten. Zie het als het deleten van jouw harde schijf. Alles wat er is opgeslagen aan ervaringen uit dit leven, of een vorig leven bepaalt jouw leven op de achtergrond. Het kan je tegenhouden om te groeien, het kan je vasthouden waardoor jij je gevangen voelt.

De Bars wordt gegeven op jouw hoofd. Daar zitten punten die corresponderen met thema's als geld, communicatie, hoop en dromen, creativiteit, creëren van connecties en levensvormen.

Met herstel van bevruchting zet ik jouw lichaam weer aan om weer te ontvangen. Met deze behandeling gaat de energie weer stromen waardoor je bevrucht kunt worden, op vele manieren. 

In jouw lichaam zitten energiecentra die soms geblokkeerd zijn door vaak onbewuste trauma's die zijn opgeslagen in jouw lichaam. De energie stroomt dan niet meer waardoor jij pijn of energieverlies ervaart.

Door jouw lichaam weer "aan"te zetten met MTVSS krijgt je lichaam weer een stimulans, een oppepper. Hierdoor kun jij blokkades opruimen en voel jij je letterlijk bevrijd. Je kunt deze behandeling gebruiken als onderhoudsbeurt voor jouw lichaam, na 20-30 keer mits je het wekelijks toepast, zal jouw lichaam terug zijn in de originele staat zoals je bent geboren.

Leef jij jouw leven of dat van je (voor) ouders? Heb jij dezelfde klachten als een van je ouders? Doe jij dezelfde dingen als je ouders? Waarom? Jij bent niet je ouders, jij bent jij!

Met de BMM laat ik alles wat jij energetisch hebt vast gezet van jouw (voor)ouders verdwijnen, zodat jij vrij bent om jouw eigen leven te leven.

Iedere cel in jouw lichaam heeft een geheugen waarin bijvoorbeeld ziektes zitten opgeslagen. Deze cellen vernieuwen zichzelf regelmatig. Als jij van je ziekte af wilt komen dan kan ik DMM of MDM op jouw lichaam toepassen zodat de nieuwe cellen vrij zijn van deze ziekte. Ik zet de verandering van de cellen in gang.

Opmerking:

Een blokkade die er al langere tijd zit, is na 1 behandeling niet in eens verdwenen. 

Je voelt je wel lichter als je van de behandeltafel af stapt.

Elke verandering begint met een kleine stap.
Durf jij die stap te zetten?
CAT
Papilloncoaching is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT

Papilloncoaching

Spechtlaan 6, 5427 VL Boekel

Info@papilloncoaching.nl

0650615271

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

​© 2019 PAPILLON COACHING  |  CREATED WITH LOVE BY RESET FOTO EN DESIGN