Bachbloesemtherapie voor zwangeren

Bachbloesems kunnen een steun zijn bij de zwangerschap voor en na de bevalling.

Bachbloesems zijn gemaakt van de bloesems van planten en zijn dus 100% natuurlijk. Je kunt ze dus veilig gebruiken tijdens de zwangerschap, de bevalling en voor je kindje na de bevalling. Deze bloesems kunnen ook gebruikt worden door jouw partner.

Wanneer je zwanger bent moet je goed voor jezelf zorgen, jij legt immers de basis voor een nieuw leven. Vermoeidheid hoort bij de zwangerschap, je doet niet alleen de dagelijkse dingen in je werk en je gezin, maar je geeft ook energie aan dat kleine mensje in jou. Om te groeien is hij/zij afhankelijk van jouw energie. Ook wanneer je s'nachts slechter slaapt en je kunt wat energie gebruiken is Olive een mooie bloesem die jou ondersteunt.

Wanneer jij je onzeker voelt, of je het wel goed doet voor dat kleine mensje in jou, of alles wel goed gaat met hem/haar dan kan Red Chestnut je helpen.

Wanneer je s'ochtends wakker wordt en al moe wordt als je denkt aan alles wat je "moet" doen de hele dag dan is Hornbeam een mooie bloesem om jou te ondersteunen met jouw gedachten. 

Wanneer je op het einde van de zwangerschap bent gekomen en je kunt niet wachten tot

jullie kindje er is dan kan Impatiens je helpen om het wachten iets dragelijker te maken.

Wanneer je aan het waggelen gaat, jij je gaat irriteren aan die dikke benen, enkels, jij je niet prettig meer voelt in je eigen lichaam dan kan Crap Apple je tevreden laten zijn met de situatie zoals hij nu is.

Wanneer jij op ziet tegen de bevalling dan is Walnut er om jou zelfvertrouwen te geven zodat je weet dat je het kunt.

Wanneer het anders loopt tijdens de bevalling dan is Star of Bethlehem er om jou rustiger te maken, om de paniek die er dan vaak komt.

Wanneer jullie kindje is overleden, na een paar weken of maanden in jouw lichaam of na de geboorte dan kunnen Bach bloesems het verdriet wat er is, iets dragelijker maken. 

 

Wanneer je na een stilgeboorte, overlijden van jullie kindje weer zwanger bent is dat vaak een spannende zwangerschap. Rock Rose kan jou dan ondersteunen door je angsten te laten vergeten en je kalmte en moed te geven. 

Wanneer je na de bevalling twijfelt of je het wel goed doet als moeder/vader bent dan kan Larch je meer zelfvertrouwen laten voelen. ( in combinatie met bijvoorbeeld Dunstanbabytaal en ouderschapsontwikkeling)

Wanneer jij negatieve gedachten hebt, jouw kraamtranen blijven komen, dan is Gentian er voor jou om je moed te geven door te gaan, weer lichtpuntjes te laten zien.

Omdat iedereen uniek is, en jouw klacht anders kan zijn dan die van de ander, en omdat er meerdere Bachbloesemens zij die ongeveer dezelfde werking hebben is het belangrijk om een Bachbloesemrecept niet zelf te maken, maar advies in te winnen bij een deskundige.

Elke verandering begint met een kleine stap.
Durf jij die stap te zetten?
CAT
Papilloncoaching is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT

Papilloncoaching

Spechtlaan 6, 5427 VL Boekel

Info@papilloncoaching.nl

0650615271

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

​© 2019 PAPILLON COACHING  |  CREATED WITH LOVE BY RESET FOTO EN DESIGN