Toepassing aromatherapie

Huid en haar.

Innerlijke klachten komen door de huid naar buiten, door een ophoping van gifstoffen in het bloed bijvoorbeeld door een allergie. Het kan zich uiten in eczeem, acne, schimmel, psoriasis.

Een olie kan helpen de huid te herstellen bij bovenstaande maar kan ook helpen bij brandwonden, insectenbeten, cellulitis, littekens.
Aan je haar kun je zien hoe het met je gezondheid is gesteld. Het kan helpen bij o.a. roos.

Spieren en gewrichten.
Bij overbelasting van spieren, door een verstuiking/verrekking, door artritis, jicht of reumatische aandoeningen kan een olie helpen door hem in te masseren op de pijnlijke plek.
Hart/vaatstelsel.
Via de huid komt het in de bloedbaan en reguleert zo de bloedsomloop. De olie kan helpen bij een hoge/lage bloeddruk, diabetes, hartproblemen.

Luchtwegen.
Als je last hebt van je luchtwegen, denk aan griep, hoest, keel/neusverkoudheid, astma of bronchitis kan een olie helpen de klachten te verminderen en op te lossen door hem te inhaleren.

Spijsvertering.
Heb je problemen met je maag/darmstelsel, de lever of de gal, dan kan de olie je helpen dit op te lossen. Een olie kan laxerend werken, of ontgiftend, of de spijsvertering bevorderen. Het kan winderigheid verminderen.

Urogentaal.

Bij blaas-nier problemen, menstruatie of overgangsklachten kan een olie helpen de klachten te verminderen. Een olie kan ook zinnenprikkelend werken, of afremmen.

Zenuwstelsel.
Bij angsten, depressie, slapeloosheid, uitputting, hoofdpijn, stress kan de olie je weer veerkracht en energie geven. Een olie kan ook ondersteunend werken bij meditatie of innerlijke rustmomenten.

Ja, ik wil graag een recept voor mijn klacht.

Wil jij een aroma voor een zalf, een zeepje, een inhalator, een diffuser, een lippen balsem, (voeten)bad?

Elke verandering begint met een kleine stap.
Durf jij die stap te zetten?
CAT
Papilloncoaching is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT

Papilloncoaching

Spechtlaan 6, 5427 VL Boekel

Info@papilloncoaching.nl

0650615271

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

​© 2019 PAPILLON COACHING  |  CREATED WITH LOVE BY RESET FOTO EN DESIGN