Wat klanten zeggen over Papilloncoaching

Vanmorgen een heerlijke zwangerschapsmassage gehad! houd enorm van massages in het algemeen en was erg benieuwd naar wat dit inhield. Ik voelde me op mijn gemak en kreeg goed te horen wat er een beetje zou gebeuren. Het was enorm lekker. De rust, warmte en geur waren echt passend bij mijn mood. Het bracht me echt helemaal tot rust, tot mezelf. Hierdoor kreeg ik weer frisse energie en kon mijn lijf er weer goed tegen. Bedankt voor deze ervaring en absoluut tot de volgende keer!

Sanne

Heerlijk

Ik ken Monique via UDI'19. Ik was benieuwd of ze iets kon doen met mijn vraag, en hoe ze werkt. Mijn omgeving vind het "vaag"wat ze doet. Maar Monique werkt helemaal niet vaag. Ze heeft een luisterend oor en wist al snel waar de kern van mijn problemen zat. Door samen te werken voelde ik mij gesteund. Ik kan niet anders zeggen dan: "gun je zelf een cadeau persoonlijke ontwikkeling en maak een afspraak". Dit werkt beter dan de psycholoog.

Marie-Jose

Dankbaar

Onze zoon van 10 maanden sliep s'nachts erg slecht. Door aromadruppels te gebruiken in een verdamper slaapt hij weer heerlijk door.

Chantal

Ik heb pas zelf zeepjes gemaakt samen met Monique met aromadruppels. Deze helpen tegen mijn menstruatiepijn

Noa

Onze zoon van 7 maanden had heel erg veel last van eczeem. Na het gebruik van een olie die ik gebruik om te masseren en een andere voeding zijn de klachten verdwenen.

Marijke

Het was een unieke ervaring. Ik kwam erg hyper binnen en na de aromamassage ging ik rustig en relaxt naar huis. De ontvangst was erg vriendelijk.

Kitty

Ik vind het erg spannend als er vreemden aan mijn lichaam zitten, maar Monique stelde mij op mijn gemak en ik voelde me heerlijk ontspannen na de behandeling.

Marie-Louise

Please reload

Elke verandering begint met een kleine stap.
Durf jij die stap te zetten?
CAT
Papilloncoaching is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT

Papilloncoaching

Spechtlaan 6, 5427 VL Boekel

Info@papilloncoaching.nl

0650615271

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

​© 2019 PAPILLON COACHING  |  CREATED WITH LOVE BY RESET FOTO EN DESIGN