Energetische therapeut en (baby) coach

Ik ben Monique Verhagen, geboren in 1970 als oudste dochter in een gezin van 4 kinderen, waarin mijn broertje is overleden aan wiegendood. Ik ben moeder van 3 kinderen, 2 volwassen zonen, waarvan de jongste ADHD/ ODD had en 9 maanden een huilbaby was, en een dochter die is overleden tijdens de geboorte. 

Als alles als een puzzel in elkaar valt ben je in balans en stroomt de energie vrij door het lichaam.
Je voelt je fit en vitaal, je hebt geen klachten en je zit goed in jouw vel.

17 jaar na het overlijden van mijn dochter kreeg ik een acute stress aanval. Jarenlang was ik 24/7 verantwoordelijk voor mijn eigen kinderopvangorganisatie en gaf mijn lichaam wel signalen, maar die konden de artsen, fysiotherapeuten, psychologen niet verhelpen.

Door deze acute stress aanval besefte ik dat elke dag voorbij ging zonder dat ik de zon echt zag schijnen, en dat ik niet het leven leidde waar ik plezier en energie van kreeg. 

Ik ging mezelf verdiepen in de holistische denk en leefwijze waarbij ik ontdekte dat iedereen een eenheid is, zowel

fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit betekend dat zowel de eet -en leefwijze, de emotionele gesteldheid net zoals erfelijke invloeden, externe omgevingsfactoren maken wie jij bent UNIEK.

   

Uit ervaring weet ik dat wanneer jij lekker in je fysieke lichaam zit, je dat uitstraalt naar de omgeving en wanneer jouw kind lekker in zijn fysieke lichaam zit straalt hij/zij dat uit naar de omgeving. Dit is een wisselwerking.

Wanneer je klachten of een ziekte hebt waarvan de artsen zeggen dat het niet te genezen is, of alleen met synthetische medicijnen te behandelen is dan ben je uit balans. 

Het lichaam is in staat om met natuurlijke producten op cel niveau te genezen. Klinkt het allemaal vaag? Lees dan eens mijn blog.

Als energetisch therapeut kijk ik naar jou als persoon en niet alleen naar de symptomen van de kwaal. Mensen noemen deze werkwijze alternatief/ holistisch.

Mijn kracht in het begeleiden van jou zit in de ervaring die ik zelf heb gehad met mijn eigen zwangerschappen, het opvoeden van mijn kinderen, het rouwproces als moeder en het jarenlang begeleiden en opvoeden van kinderen in de opvang, maar ook door de diverse opleidingen die ik heb gevolgd als energetisch therapeut en babycoach. 

Wil jij het beste voor jezelf en/of jouw kind en ben jij bereid om tijd en energie te investeren maak dan snel een afspraak.

Iedereen is uniek en heeft andere behoeften, daarom maken we een behandelplan op maat.


Ik maak gebruik van diverse behandelvormen die elk een andere investering vragen.

Wil jij graag leven met meer energie, zonder klachten neem dan contact met mij op.

Hier vind je de meest gestelde vragen.

Je kunt het verleden niet meer veranderen, maar wel de toekomst leven zoals jij dat wilt!

Elke verandering begint met een kleine stap.
Durf jij die stap te zetten?
CAT
Papilloncoaching is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT

Papilloncoaching

Spechtlaan 6, 5427 VL Boekel

Info@papilloncoaching.nl

0650615271

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

​© 2019 PAPILLON COACHING  |  CREATED WITH LOVE BY RESET FOTO EN DESIGN